Taksitle Araba Satışı
Finansman - 2 yıl önce

Senetle Araba Satışı

Senetle araba satışı hakkında sizler için detaylı bir makale hazırladım. 4-5 yıl öncesine kadar oto galeriler kendi imkanları doğrultusunda senetle araba satışı yapıyorlardı. Ancak oto galerilerin kendi imkanları doğrultusunda yaptığı bu finansman hizmetleri finansman kaynağının kısıtlı olması sebebiyle yüksek oran ve müşteri açısından yüksek vade farklarına yol açıyordu. Günümüzde bu finansman hizmetlerine ek olarak büyük sermayeli kuruluşlar senetle araç satımı için kolları sıvadı ve güzel girişimler ortaya çıkardılar. Bu firmalar uygun oranları ve kurumsal kimlikleri ile müşteri dostu çözümler sunuyorlar. 

Senetle araba satışı yapan kurumlar neler?

Otosor, Ototaksit, Reyfinans ve Otovadeli olmak üzere sektörde büyük firmalar bulunmaktadır.

Kimler faydalanabilir?

Tüm firmaların ortak olarak baktıkları en önemli noktalar;

  • Aktif icra dosyanızın olmaması,
  • Firmaların uygun gördüğü illerde ikamet etmeniz,
  • En az 26 yaşında olmanız,
  • Minimum %30 peşinat vermeniz

gerekmektedir. Bu yaş kriteri için kefil verilirse esneklik sağlanabiliyor.

Hangi araçları alabilirim?

Senetle satış yapan firmaların anlaşmalı olduğu galerilerdeki araçlar için bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Ünsan Otomotiv'de senetle araba satışı yapan firmadır. İlanlarımıza bakarak sizde senetle araç alabilirsiniz.

Nasıl başvururum ?

Her galerinin kendi işleyiş yapısı bulunmaktadır. Bizim firmamızdan senetle araba alımı yapmak için öncelikle bir araç belirlemeniz ve o araç için gerekli peşinat miktarına sahip olmanız gerekmektedir. Bu koşul sağlandıktan sonra 0 232 332 04 35 nolu telefondan iletişime geçerek kimlik bilgileriniz ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru süreci ortalama 30 dakika sürmekte ve sonuçlanmaktadır. 

...
Yalçın Öztürk
Ünsan Otomotivde 2014 yılından beri satış danışmanı olarak görev almaktayım. Sizlere blog yazıları ile bilgi vermek ve firmamızın faaliyetleri ile dikkat çekmek için buradayım.
Bayisi olduğumuz finans kurumları aracılığı ile bankaya gitmeden 30 dakikada kredi imkanı sunuyoruz. Sizde taksitle araba sahibi olmak için hemen aracınızı seçin!