Taksitle Araba Satışı
Finansman - 2 yıl önce

Taksitle Oto Nasıl Alınır?

Günümüzde araç fiyatlarının artışı ile kredili veya senetli satışlarda talepler çok artmış durumdadır. Firmamız taksitli araba satış konusunda uzmanlaşmış personel ve bilgi birikimine sahiptir. Ondan fazla finans kurumu ve senetle satış yapan iş ortaklarına sahibiz. Araç bedellerinin %80'i ne kadar finansman sağlayabilmekteyiz. Tabii ki bu finansman oranı araç modeline göre ve tercih yapılan finans kurumuna göre değişkenlik gösterebilir. Banka kredisi kullanarak bireysel ve tüzel firmalar taksitli satış hizmetinden faydalanabilirler ancak tüzel firmalar senetle araba satış hizmetinden faydalanamazlar.

Taksitli araba satışında iki türlü yöntem uygulanmaktadır kredi notu iyi olan müşteriler genellikle banka kredisi tercih etmekte ve daha uygun oranlar ile araç sahibi olabilmektedir. Kredi notu düşük ve bankadan kredi alamayan müşteriler senetle araba almayı tercih etmektedirler ancak son dönemlerde kredi peşinatlarında yapılan değişiklik sebebiyle araçlara daha az kredi çıkmaktadır bu durum senetle araba satışının kredi notu iyi olan müşteriler tarafından da tercih edilmesine olanak kılmıştır. Senetle araba satışında araç bedelinin %30’u nakit olarak alınır ve kalan tutar 36,48 ay olmak üzere taksitlendirilir.

Firmamız taksitle oto ve senetle oto sahibi olabilmeniz için bir çok iş ortağı ile çalışmaktadır. Yapacağınız başvurular tüm iş ortaklarımız ile görüşerek değerlendirilir ve en kısa sürede finansman ihtiyacınız karşılanır.

Sizde taksitle araba sahibi olmak için bizlere iletişim numaralarımız dan arayabilir anında başvuru yapabilir ve yeni aracınıza en kısa sürede taksitle ödeyerek kavuşabilirsiniz. Taksitli oto sahibi olmak için sizleri bekliyoruz.

...
Yalçın Öztürk
Ünsan Otomotivde 2014 yılından beri satış danışmanı olarak görev almaktayım. Sizlere blog yazıları ile bilgi vermek ve firmamızın faaliyetleri ile dikkat çekmek için buradayım.
Bayisi olduğumuz finans kurumları aracılığı ile bankaya gitmeden 30 dakikada kredi imkanı sunuyoruz. Sizde taksitle araba sahibi olmak için hemen aracınızı seçin!